大阳城贵宾会登录推出新的社交活动

MIAMI BEACH, Fla., May 20, 2020 /PRNewswire/ -- Miami Beach, a city that is like no other place in the world, is committed to delivering the city's experiences to audiences in the comfort and safety of their homes through a new social campaign, "From Miami Beach, With Love" @ExperienceMiamiBeach on Facebook, Instagram and @EMiamiBeach on Twitter. Starting Wednesday, May 20, travel lovers can enter to win a number of Miami Beach experiences to enjoy as they make future, bucket list travel plans.  The "From Miami Beach, With Love" campaign also features a number of videos as well as specials and discounts to help support local businesses.
Miami Beach, like no other place in the world, is delivering the city’s experiences to audiences in the comfort and safety of their homes through a new new social sweepstakes, “From Miami Beach, With Love." Travel lovers can follow @ExperienceMiamiBeach on Facebook and Instagram and @EMiamiBeach on Twitter for the chance to win one of five vacation boxes.

“这对所有人来说都是艰难的时刻,我们期待着尽快欢迎来自世界各地的游客回来。与此同时,我们将继续开发新的方式来保持大阳城贵宾会登录并分享我们目的地的魔力, " 大阳城贵宾会登录 (大阳城贵宾会登录) 主席史蒂夫·阿德金斯 (Steve Adkins) 指出。 “而且,我们感谢在此期间继续经营的大阳城贵宾会登录企业,以及齐心协力向我们城市的餐厅、精品店和特色服务展示热爱的所有当地人。”

那些希望将大阳城贵宾会登录的一点点味道融入到他们的家庭生活中的人,可以通过在 Instagram 上评论抽奖照片和他们想访问的第一个地方来赢得四个“来自大阳城贵宾会登录,带着爱”假期包中的一个大阳城贵宾会登录并标记一个他们将来想一起旅行的朋友。 “来自大阳城贵宾会登录,带着爱”度假主题礼盒将为获奖者提供各种物品,帮助他们体验大阳城贵宾会登录的一些关键元素,包括健康、艺术、烹饪和健身。从即日起至 6 月 17 日星期三,每周将发布有关如何进入以赢得机会的详细信息。

大阳城贵宾会登录 执行董事 Grisette Marcos 补充说:““来自大阳城贵宾会登录,带着爱”社交活动专门用于连接我们的社区,并提供一个分享积极和鼓舞人心的信息和经验的平台。 “我们邀请过去和未来的客人参与进来,有机会赢取四个假期包厢中的一个,并分享他们对未来的旅行灵感。”

To view the "From Miami Beach, With Love" social videos series and enter to win one of five vacation boxes, follow @ExperienceMiamiBeach on Facebook, Instagram and @EMiamiBeach on Twitter. For full sweepstakes rules and regulations, please visit //bit.ly/2zPdTg5.