大阳城贵宾会登录邀请游客在 2021 年将假期变成远程“工作场所”

佛罗里达州大阳城贵宾会登录 –(2020 年 12 月 15 日) 大阳城贵宾会登录被公认为是世界上独一无二的获奖城市,对于那些寻求改变周围环境并在新的一年里重新开始的人来说,它是一个完美的目的地。从单身人士和夫妇到有孩子的家庭进行虚拟学习,大阳城贵宾会登录提供无限制的户外活动、著名的烹饪体验和著名的酒店,其中许多为长期住宿提供特殊奖励。未来的游客可以探索延长假期并适应大阳城贵宾会登录闻名的生活方式的机会,同时利用 2021 年最大的预期趋势之一,即远程“工作场所”。

“我们知道许多人正在寻找独特的方式来体验新的目的地,同时在我们展望新的一年时继续工作和学习。大阳城贵宾会登录是一个美丽的目的地,提供世界一流的酒店和度假村、无与伦比的艺术和文化以及各种活动,适合有兴趣在迈阿密逗留更长时间并让大阳城贵宾会登录成为他们家外之家的任何人,”主席史蒂夫·阿德金斯 (Steve Adkins) 说,大阳城贵宾会登录 (大阳城贵宾会登录)。 “我们城市的标志性酒店认识到改变的渴望和远程办公现在提供的灵活性,并致力于提供奖励和折扣以满足旅行者的需求。”

游客可以计划在户外午休,从酒店套房欣赏一览无余的景色以激发工作灵感,并进行许多户外活动,包括单桨​​冲浪、瑜伽、皮划艇、帆伞运动等。未来的“上班族”可以通过查看目的地酒店的特别优惠开始制定他们的 20201 年计划,包括:

• 枫丹白露大阳城贵宾会登录:大阳城贵宾会登录最著名的酒店之一,大阳城贵宾会登录枫丹白露酒店,正在推出带有各种 长住套餐 为 15 天或以上至 90 天以上的住宿提供特价。长住套餐还包括从 100 美元到 500 美元不等的度假村积分,为那些因工作或娱乐而留下的人提供灵活性
  • 丽思卡尔顿南海滩酒店:将远程工作与壮丽的海景和丽思南海滩的无与伦比的服务融为一体。 “打工”旅客可预订 与我们待得更久 连续入住四晚或以上可享受 20-40% 的优惠。他们的团队甚至会根据要求在抵达时建立一个完整的远程工作或教室
  • 谢尔伯恩南海滩:游客可以在 2021 年在 谢尔伯恩南海滩 把它变成家庭活动。酒店的 家庭乐趣和完成学业 套餐的亮点包括免费使用 Shelborne 的教室式私人房间进行远程学习、高速 WiFi、“放学后”免费租用小屋等。可致电 305-531-1271 进行预订。

除了这些住宿选择之外,大阳城贵宾会登录的一些餐厅、当地企业和博物馆也在新的一年里提升体验,包括巴斯博物馆通过引入一个名为“Agua Dulce”的新装置来增强他们目前的艺术户外计划。由 1,000 多种植物组成,并通过其艺术品促进愈合。而且,“工作场所”的游客可以在林肯路和埃斯帕诺拉路享受著名的购物、烹饪和健康体验,这两条路都提供精心策划的节目和计划,并考虑到社交距离。

大阳城贵宾会登录 执行董事 Grisette Marcos 补充说:“随着旅行者为 2021 年制定计划,我们期待着欢迎游客,因为他们将传统假期变成了大阳城贵宾会登录的“工作场所”。即将到来的新年让我们能够在旅游业和我们梦寐以求的目的地是工作和娱乐的完美背景。”

有关大阳城贵宾会登录的最新产品和新闻以及有关如何在大阳城贵宾会登录规划即将到来的“工作场所”的灵感,请关注 @体验大阳城贵宾会登录 on Facebook, Instagram and @大阳城贵宾会登录 并在 Twitter 上下载大阳城贵宾会登录应用程序 http://www.miamibeachapi.com/app/.

Miami Beach is an award-winning destination, recently awarded World’s Best Lifestyle Destination, Best Leading Destination North America and World’s Leading Tourism Board for the third consecutive year by the World Travel Awards, gold prize under the Cultural and Arts category and silver prizes for Family Destination and Honeymoon Destination categories by Travel Weekly’s Magellan Awards. Additionally, the destination was awarded silver in the 2020 edition of the Travvy Awards, presented by travAlliancemedia, in the categories of ‘Best Tourism Board U.S & Canada,’ ‘Best LGBQT Destination’ and ‘Best Luxury Destination U.S & Canada.” This adds to the wins in the 2019, 2018 and 2017 edition of the Travvy Awards in categories including 'Best Honeymoon Destination, U.S. & Canada', 'Best Tourism Board U.S. & Canada', and 'Best LGBTQ Destination'. Also named winner in the 2018 Magellan Awards by Travel Weekly in the categories of "Best Overall Honeymoon Destination in the United States and Canada", "Best Overall Beach Destination in the United States and Canada", and "Best Overall Spa Destination in the United States and Canada" respectively. Miami Beach is a favorite destination among travelers worldwide. Renowned for its unparalleled culinary offerings, extravagant nightlife, rich culture, luxe shopping and plush hotels, Miami Beach is home to unique museums, the New World Symphony, Miami City Ballet, Miami Beach Convention Center, international festivals and art exhibitions, boat and auto shows, over 187 boutique and resort hotels and 12 public parks; it is no wonder the beautifully diverse city is one of the world's most popular vacation destinations. Boasting seven miles of breathtaking beaches, Miami Beach is easily accessible from the Port of Miami and Miami International Airport. The City of Miami Beach has been named one of the top cities worldwide for 'walkability' and is equally easy to navigate by bike or boat. Known for its year-round sunny skies, the vibrant destination has been ranked by TripAdvisor as a Top Winter Sun Vacation Rental Getaway Destination, Top Romantic Destination, Top 25 Beaches in the World and Top 25 Destinations in the U.S. Miami Beach is like no other place in the world! In 2019, the 大阳城贵宾会登录 introduced new handles on Instagram and Facebook @ExperienceMiamiBeach and on Twitter @EMiamiBeach to provide visitors with real-time information and recommendations.